Una vegada estiguis familiaritzat amb l’eValisa et recomanem que vagis a l’apartat Configuració per parametritzar la teva valisa d’acord a les teves necessitats. En concret són 3 els punts que podràs configurar:

  1. Si disposes d’un certificat digital, p. ex. una T-CAT, i vols signar amb ell les teves valises, podràs marcar l’opció Activa sempre l’opció enviar “amb la meva T-CAT” per tal que per defecte t’aparegui marcada l’opció Amb la meva T-CAT cada vegada que creïs una nova valisa.
  2. Quins avisos per correu vols rebre i amb quina freqüència.
  3. Quins són els col·laboradors que t’ajudaran a gestionar la teva valisa.

Una vegada hagis finalitzat la configuració de la teva valisa hauràs de fer clic al botó Desa canvis per tal de confirmar els canvis.

 

Configura els Avisos:

Tal i com s’explica a l’apartat Avisos, n’hi ha diversos tipus d’esdeveniments que considerem que no són crítics i que podràs decidir si vols rebre l’avís corresponent:

  • Quan l’usuari destinatari (o un dels seus col·laboradors) llegeixi una valisa que li has enviat.
  • Quan venci el termini de lectura d’una valisa que hagis enviat i l’usuari destinatari (o un dels seus col·laboradors) no l’hagi llegit.
  • Quan un dels teus col·laboradors et prepari una valisa per al teu vistiplau.
  • Quan un dels teus col·laboradors enviï directament una valisa en nom teu.
  • Quan un titular amb el que col·labores envia una valisa que li haguem preparat i haguem desat per al seu vistiplau.

Per a cadascun d’aquests tipus d’esdeveniments tindràs un desplegable per indicar  la freqüència amb el que el vols rebre: ImmediatamentResum diari (cada nit rebràs un únic correu amb tots els esdeveniments que hagin succeït durant aquell dia), Resum setmanal (la matinada de cada diumenge a dilluns rebràs un únic correu amb tots els esdeveniments que hagin succeït durant aquella setmana) o bé no rebre’l En cap cas.

 

Configura els col·laboradors:

Si disposes d’algun col·laborador que t’ajudi a gestionar la teva valisa, l’hauràs d’indicar. Per fer-ho, hauràs de fer clic al botó Afegeix col·laboradors. Aquesta opció obrirà el cercador del Directori Corporatiu per tal que puguis localitzar el/s teu/s col·laborador/s. El funcionament del Directori Corporatiu s’explica a l’apartat Cerca usuaris al Directori Corporatiu d’aquest web.

Una vegada hagis seleccionat els teus col·laboradors, podràs configurar per a cadascun d’ells 2 opcions:

  • Si permets o no al col·laborador accedir a les valises que ell no ha creat. Si aquesta opció no està habilitada llavors es restringeix l’àmbit del col·laborador únicament a aquelles valises que ell ha creat directament, bloquejant l’accés a les teves valises rebudes o a les valises preparades per altres col·laboradors teus.
  • Si permets al col·laborador enviar directament valises en nom teu, sense el teu vist-i-plau explícit.

 

Per defecte aquestes 2 opcions es mostren deshabilitades.

valisa22

 

Càrrecs:

Aquí us mostrem els usuaris dels quals sou col·laboradors, amb l’opció de desvincular-vos-en quan ja no necessiteu la relació de col·laboració entre tots dos usuaris, ja sigui perquè el càrrec hagi deixat de ser usuari de l’eina, o perquè hagi canviat d’unitat, etc.

Per fer la desvinculació, simplement clica el botó destacat a aquesta imatge:

 

Crea grups de destinataris:

Per tal de fer més senzilla la tasca d’enviar valises a múltiples destinataris de forma periòdica, podrem crear grups de destinataris, de manera que, un cop creat, a l’apartat “Per a:” de creació de valises només caldrà que comencem a escriure el nom del grup i ens apareixerà el text predictiu, de la mateixa forma que funciona com a recordatori quan indiquem destinataris als quals ja hem enviat valises prèviament.

 

Afegeix peu de signatura:

Si volem que, per defecte, ens aparegui un text a l’apartat Contingut de les nostres valises, cal que ho indiquem en aquest apartat. Pot ser útil en cas que normalment vulguis que el contingut de les teves valises porti el teu nom, càrrec i departament, per exemple.

valisa33

 

Enllaços d’interès: