S’ha actualitzat com es mostren les valises en les que un usuari participa com a visualitzador, per a adequar-ho a la definició del que és un visualitzador, un usuari al que es comunica que un usuari ha emès una valisa a un destinatari, però que no és destinatari de la mateixa.

D’aquesta manera, en cas d’una valisa amb múltiples destinataris, el visualitzador veia UNA valisa a la seva safata, i ara veurà les múltiples valises, cadascuna amb el seu destinatari, de forma que tindrà el coneixement de la gestió que faci realment cada destinatari.

El visualitzador no pot interactuar sobre aquestes valises (moure-les a l’històric, ni el fet que hi accedixi suposa que es dóna per llegida, ni la pot retornar), simplement podrà veure el que el destinatari hagi fet sobre la mateixa (p.e. si el destinatari mou la valisa a l’històric, a la safata del visualitzador també es mourà, ja que el que veu és la valisa original).

Aquest conjunt de canvis pot fer que el nombre de valises que un usuari trobi a les safates es vegi modificat respecte al que es veia fins la data del canvi (17/10), sense que això suposi cap mena d’incidència, simplement que les valises estan ubicades a l’arxiu de la safata corresponent, o que apareguin més valises perquè som visualitzadors de valises múltiples, o que estiguin a la safata d’històric perquè els destinataris han fet aquesta acció.